Left to right:
- Cantillon St. Lamvinus, 11573: Spontanjäst belgare. Mycket trevlig. Betyg: 4,5/5
- Mikkeller Hvedegoop, 11586: Dansk-amerikanskt samarbete. Lite kombo av IPA/Barleywine i smaken. På tok för dyr för sitt eget bästa men den maskerade alkoholen (10.4%) väl. Betyg: 4/5
- Dugges Wallonia, 11564: Belgare från Göteborg. Nog den jag gillar minst från Dugges. Betyg: 3,5/5
- Nynäshamns Bedarö Bitter, 1410: Vår husöl som ofta finns hemma. Dracks till middagen. Betyg: 4,5/5
- Cantillon Gueuze, 11569: Ännu en spontan belgare. Syrlig och frisk i smaken. En ligger nu på lagring i kylen. Betyg: 4/5
- Oppigårds Late Summer Ale, 1432: Ytterligare en toppöl från Dalarna. Har inte stött på någon dålig från dem hittills. Mums. Betyg: 4,5/5
- Appenzeller Holzfass-Bier: Schweizisk öl Patrik hade med sig från semster. Smakar lite som de italienska Amarcord som Germano har. Betyg: 3,5/5
Under kvällens gång diskuterades våra planer på att brygga öl. Patrik berättade att vår drivande man, "Knuda", hade planer på att dra igång med en testbatch till hösten. Jag informerade om SHBFs kurs den 4/11 och den ev. nyttigheten i att besöka den. Vi kom fram till att vi får ta och samla oss alla nån dag, ta en öl eller två, och diskutera höstens planer lite mer ingående.
No comments:
Post a Comment