Friday, April 17, 2009

Ronneby x2

Igår var det Ronneby-flashbacks gånger två (eller egentligen tre).
På väg hem från jobbet ringde Johan som började samtidigt på Create och UIQ som mig och Victoria. Han var nästan klar med sin utbildning nu och undrade om vi hade kontaktuppgifter till några av de som var våra ansvariga från den tiden. Det blev ett långt samtal i telefon om då och nu och bl.a. vad som hänt med Create i Blekinge och UIQ sen vi lämnade denna blindtarm av Sverige.

Senare på kvällen svängde vi förbi Bishops. Jag hade tänkt kolla med Robban om att fixa lite fler tomflaskor. Dock var det så mycket folk där så möjligheten infann sig ej dessvärre. Däremot träffade vi på Gustaf, en till gammal Create-kollega från Blekingetiden (numera är han ej Creatare och konsultar på IKEA, the bastard).

Lite tråkigt att man inte träffar de gamla tokarna lite oftare och Ronneby och veckopendling blev man återigen påmind om att man inte saknade.

Gällande annat resande så har man nu redan fixat resorna till midsommar (billigt!) och om ett par veckor kanske min gamle vän Erik kommer och hälsar på i den Skånska värmen. Tysklandsresa och Hvenresa står även i år på schemat!

No comments: