Wednesday, September 19, 2007

Dags att utöka med 30 kvdm

Det har Twittrats lite då och då det senaste dagarna om vad som verkade komma skall. Det handlar om ett bostadsbyte.
Efter att ha bott på 25kvdm "officiellt" med Vicky sedan 2004 har vi sedan vår anställningsstart letat nytt boende. Detta trappades upp iom att vi fick den muntliga bekräftelsen på vår övergång till tillsvidareanställda härom veckan.
I förra veckan hittade vi en schysst lägenhet och bokade in en visning på fredagen. Fredagen påbörjades för ovanlighetens skull i Helsingborg då vi hade tagit en dags semester. Vi inledde med att kopiera våra anställningsintyg på Campus och sedan fick vi beskedet att vi får komma hem till Skåne igen. Oh joy!

Väl på visningen så blev vi än mer förtjusta i den charmiga och snygga tvåan och att ingen lagt bud än var riktigt positivt. Vi sa att vi skulle återkomma på måndag då vi hade en visning dagen efter. Den lägenheten var på 60kvdm med riktigt schyssta ytor, dock visade det sig att det hade kostat en dryga 100000 plus nån månad att få den snygg. Det orkade vi inte med/hade råd med så på måndagen ringde vi mäklaren för den första lägenheten och lade ett bud på utgångspriset.

Efter ett par timmar ringde han upp, sa att vi hade fått lägenheten och att han skulle skicka kontrakt. I går anlände de, vi skrev på och postade tillbaka efter samtal med banken. Vår bankman fixar alla våra papper så vi har dem tills på fredag och därmed kan betala handpenning på måndag. Bottenlånet tar vi hand om i oktober.

Sådär. Då var man ägare till ytterligaren en halv fastighet, denna gång med fästmön. It is the shit.

Några smakprovsbilder:BadrumKök
Utsikt från balkong

Huset från framsida

4 comments:

Unknown said...

Stort fett massor med jättegrattis. Kul att ni skaffar en en kula!
Rock'n roll och yta nog för att spela boll.

Birger Ekenstierna said...

Schysst med ny lägenhet. Ser riktigt bra ut. Hoppas vi kan komma och hälsa på så småningom.

Martin said...

Ni är alla välkomna. Vi ska göra vårt bästa att se till att hålla våra amorteringar under kontroll så vi kan umgås under trevliga former :)

Lotta said...

Åh, så härligt fräscht! Jättegrattis till er! :-)