Thursday, February 26, 2009

Ibland går det till överdrift

Visst att jag har pratat om min tre-djur(typ)s burgare med kyckling, ko och gris (Bacon) och att jag beställt en falafelburgare med extra bacon men ibland går det för långt.

Turbaconucken - En truducken (Kalkon fylld med en anka som är fylld med en kyckling) täckt i bacon.

Bara ett av de underbara exemplen på kulinarisk kreativitet som uppvisas på This is why you're fat.

4 comments:

LillEva said...

haha.. du har också hittat denna underbara sida.. jonas visade den för mig förra veckan eller något..

ett ord: urk!

Splat said...

En klassiker! :-) Men jag skulle inte för allt i världen bli sugen på att äta den, bacon ska vara knaperstekt och inte kokt och flottigt som detta ser ut att vara. Jag tänkte avlämna fältrapport från de tyska matborden nästa vecka, hehe.

Alexi said...

Oh, en sådan skulle man fixa sig...

Lotta said...

Annars kan man tydligen äta det här:

http://consumerist.com/5161202/the-worst-food-product-ever-may-have-been-found

Både onyttig och lite lätt osmaklig. Men bra om man måste utfodra zombies!

;)