Monday, April 7, 2008

Ännu en avslutad helg

På andra sidan ligger Helsingør. Vi försökte "kasta mackor" dit, men vågorna satte stopp för stenarna en bit ut i havet.

Nåväl, helgen har avlöpt rätt lugnt och trevligt. I lördags tog vi tag i att få bort de evinnerliga bruna pluggarna ur väggen (se resultat i blogginlägget nedan) vilket innebar att göra följande:
1. Borra upp dem.
2. Peta loss kanterna med en skruvmejsel
3. Dra ut dem med tång

Det gick smidigare en förväntat. En omgång med sandpapper och sedan fyllde vi igen hålen med spackel. Vi sandpapprade det i söndags och lade på ytterligare ett "lager" spackel och idag äger den slutgiltiga sandpappringen rum, sen ska det bara målas någon dag. I samband med fixandet med hålen så passade vi på att reda upp kabelhärvan bakom TV-bänken. Antennkabeln sattes fast mot listen, grendosan byttes ut och ca 15 buntband användes för att få fast strömsladdar, scartkablar, Wii-kablar etc. Hur bra vi lyckades visades igår när vi drog ut TV-bänken för att sandpappra. Otroligt nöjd med det.

Lördagskvällen spenderades i Lund där jag, Vicky och Patrik åkte till Pierre för öl, pizza och Mario Party 8 samt lite Guitar Hero. Mycket trevligt och vi hann t.o.m. med en snabb öl på Vildanden då vi väntade på pizzorna.

Söndagen bestod av fika med Patrik på Kafferepet , ett ställe med extremt bra kaffe, samt en promenad i hamnen där vi passade på att kasta macka ute på Tropical Beach. Därefter hämtade jag och Vicky min syster på Knutpunkten. Hon kommer bo hos oss denna vecka då hon idag håller i en föreläsning i Malmö och på fredag till söndag är i Lund på UHs årsmöte.

Tada!

1 comment:

Lotta said...

Låter som att ni har haft en riktigt härlig helg! :-)
Bruna pluggar i väggarna gör ingen glad...