Thursday, October 23, 2008

Ingenjörssektionen fyller 10 år

I år fyller min sektion inom TLTH, Ingenjörssektionen, 10 år. Detta var tänkt att firas ordtenligt nu till hösten. Sektionens målningsbara symbol som legat färdig i ca 4 år skulle äntligen i marken och en sittning för uppåt 100 pers planerades.

Då hela den befintliga styrelsen inte hade tid till att delta i planeringen skulle vi inom Gamla Och Dryga göra det hela. Sagt och gjort, vi kontaktade restauranger, fixade menyer, lade upp ett schema, byggde en jubileumsportal, planerade symbolnedsättning, tillverkade affischer, gjorde brev och e-post utskick. Hela kittet...

Jubileet skulle äga rum den 4/10 men pga lokalval och inte så fasligt många deltagare fick fi skjuta upp jubiléet med ca 4 veckor till en mindre lokal. Nu är det två veckor kvar. Anmälningsdeadline gick ut vid midnatt och se på, "hela" 47 människor (vi hade 60 platser) är intresserade av att fira sektionens jubileum. Vissa var tydligen inte det, som t.ex. sektionens ordförande.

Hur jävla illa ställt är det om en jubilerande sektions egen ordförande inte ens dyker upp?
Det var bättre förr och nutiden suger. Iaf inom Ingenjörssektionen. Känns som att den lilla gnutta känsla av engagemang för min gamla sektion som fanns kommer vara noll då detta Jubileeum är över. Sen får det vara slut. På alla sätt och vis.

No comments: