Wednesday, August 15, 2007

Projekt Hyndekulla


Tidigare i mitt liv har jag gått och funderat på hur det kan komma sig att lite större vinster på Lotto, Triss etc. går till små hålor. Därför har jag nu dragit igång Projekt Hyndekulla a.k.a. "Plötsligt händer det, i en håla".

Ronneby är en håla. Kallinge är en mindre håla utanför Ronneby. I Kallinge finns en kiosk, Hyndekullakiosken. Rent "logiskt" borde denna lilla kiosk i den lilla hålan snart begåvas med en vinst.

Därför kommer jag och Victoria varje måndag till torsdag i 4 veckors tid köpa en Trisslott var. Budgeten ligger alltså på 100kr var per vecka. Endast "standard" Triss kommer att köpas. Resultatet kommer redovisas här till höger. För övrigt så är taxen i Trissreklamen skitgullig.

Uppdatering:
Tänkte förklara hur redovisningen här till höger är uppbyggd.
Varje dag köps en lott som kostar 25 kr. Blir det ingen vinst blir då resultatet -25kr.
Vinner man 25kr blir resultatet 0kr, vinner man 50kr blir resultatet 25kr osv.

I Hyndekullakiosken har det systemet för Trisslotter att de hänger på någon form av klädnypa på nr 1-25. Vi väljer således ett random nummer då vi skall ha lotter. Dock så kommer vi ej redovisa dessa nummer då de säkerligen inte har något med resultatets utgång att göra, ifall vi nu inte upptäcker att nr t.ex. 12 bara har vinstlotter. Vi har beslutat att vi får ta av samma nummer.

No comments: