Tuesday, May 15, 2007

Our happiest days slowly turned into dust.

Idag har det varit sådär lagom intressant på jobbet. Dagen har lunkat på och till slut var den över. Vi fick in kommentarer på två (av ca 125) testfall vi skapat och det ena var fullt av "Ni har gjort fel"-röd text. Självklart var det inte vi som hade gjort fel utan personen som hade kollat på det vilket jag svarade och hänvisade till det dokument som styrkte min rätthet. Vi får se vad det blir för svar på det imorgon.
Nu ser man på Two And A Half Men. Skitbra serie. Låg banne mig dubbelvikt mellan 21 och 22 igår. Ni som inte har sett på denna sköna serie, se den nu!!! Charlie Sheen är skitbra.

Snart är det imorgon vilket innebär att åka hem till Helsingborg igen. Det kommer ju vara grymt skönt. Så vitt jag vet är det mest softande och assisterande i Vickys pluggande som kommer ske vilket känns helt ok. Kanske blir det lite webbutvecklande av Man & Chics hemsida som idagsläget suger getpung.
Helgen efter det blir det roligt så det räcker och blir över. Då ska vi ha H.A.X.O.R.-träff där något monumentalt och stort kommer ske. Något som aldrig hänt förut i Deathgames historia. Denna idé har funderats på ett tag och de som blivit introducerade för den har alla reagerat otroligt positivt. Det är väl dags att än en gång visa alla vilka som är Deathgame Superstars och var skåpet skall stå. Lyckas vi med detta så finns det nog inte mycket vi inte klarar av och nej, det handlar inte om Rydeman och Birgers Magasin.

Dagens musiktips:
Poison The Well - Versions

Verkar dagens blogtitel skum? Näedå.

No comments: